Alles in 1 Longerhouw Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Longerhouw vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve goede verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, uploaden van bestanden, internetbankieren, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van de vergelijker ontdek je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je treft daaropvolgend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Longerhouw. Dit levert een forse besparing op, tot wel €68 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Dankzij onze zoekmachine doorzoek jij handige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Longerhouw.

Alle leveranciers

Achterhaal de deals van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €66 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket aanbieding Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor een groot deel van de gezinnen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Longerhouw heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Longerhouw verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Positief Negatief Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Longerhouw?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grotere partijen (KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Tele2) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers leveren een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Telfort, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Longerhouw? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw €5,00 korting, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Netflix. Met behulp van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers verkondigen supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref je een handig overzicht. Per activiteit lees je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en gebruik je diensten als Videoland of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Limmen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Longerhouw. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vind je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan extra diensten als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Nick Music. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Longerhouw.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , Playstation, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Hits Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten je programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan 24 Kitchen Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als RTV Noord-Holland. Of wat dacht je van: 24Kitchen. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten als FOX en het TGRT EU televisie-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Longerhouw


Internet en tv vergelijken in Longerhouw

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Longerhouw. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Optionele zenderpakketten
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Ruime keuze
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Goede klantenservice
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Gratis ontvanger
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Videotheek thuis
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Videotheek thuis
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met handige App
Duidelijke voorwaarden


Youfone

Gratis Fox Sports
Stabiele verbinding
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Top serviceteam
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Actief in enkele weken
Lage tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Longerhouw

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Súdwest-Fryslân is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Longerhouw? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Lengel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Longerhouw.