Alles in 1 Loon Ontdek alle providers en ontvang voordeel tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Loon vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle betrouwbare aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, televisie kijken, internetbankieren, rondsurfen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Door deze website bekijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Loon. Op die manier bespaar je al gauw €71 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Geen probleem! Op basis van allesin1prijzen.nl bekijk je uitgebreide informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Loon.

Alle providers

Ontdek de proposities van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €66 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Alles in 1 XS4ALL.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle huishoudens te ontvangen. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Loon heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Loon beschikbaar? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordeel Minpunt Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Loon?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, Vodafone, Ziggo, KPN, Telfort, Online.nl) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Telfort, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, KPN geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Loon? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Met dank aan soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Normaal wel 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna tref je veel voorkomende handelingen. Per online activiteit spot jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, surfen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als Netflix of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Linden.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Loon. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in omgeving Assen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, routers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals online tv kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als MTV Brand New. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Loon.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , Playstation, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eurosport 1 Sport.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als NPO 101 Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Podium.TV. Maar ook internationalen zoals Stingray Lite TV. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met extra zenderpakketten. Denk aan Film1 of het Show TV televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Loon


Internet en tv vergelijken in Loon

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Loon. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Live pauzeren
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Supersnel via Glas
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Heldere voorwaarden
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gemakkelijk uitbreiden
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met radiozenders
Introductiekorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Interactieve televisie
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Optionele zenderpakketten
Scherpe korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Topkwaliteit TV
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Live pauzeren
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Heldere voorwaarden
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Vlugge activatie
Maximaal voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Loon

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Assen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Loon? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Leons.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Loon.