Alles in 1 Luinjeberd Vergelijk direct alle providers bespaar jaarlijks tot wel €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Luinjeberd vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge degelijke internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, downloaden van bestanden, social media, internetbankieren en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Dankzij onze tool tref je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, on demand films kijken, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet vervolgens ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Luinjeberd. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €92 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Middels onze postcodetool vergelijk jij uitvoerige info en adviezen over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Luinjeberd.

Alle internet-providers

Achterhaal de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €89 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Internet, televisie en bellen Tweak.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel woningen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Luinjeberd biedt maar diverse kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Luinjeberd af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelig Nadeel Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Luinjeberd?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Tele2, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN) werken met elkaar samen. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gespot? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders bieden deze overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Telfort geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Luinjeberd? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten beloven vaak het snelste internet. In de regel wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna lees je veel voorkomende handelingen. Per activiteit lees je de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, internetbankieren, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Loenersloot.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Luinjeberd. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke providers zijn er in regio Heerenveen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extraatjes zoals online tv kijken, on demand films kijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met betaalkanalen als AMC. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Luinjeberd.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (iPad , Xbox, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als FOX Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal organisaties kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Het gros van de organisaties bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als RTL 8. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Utrecht en internationale zenders als Sat.1. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met meerdere zenderpakketten als Voetbalkanaal en het Kral TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Luinjeberd


Internet en tv vergelijken in Luinjeberd

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Luinjeberd. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Alle bekende kanelen
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Ruim aanbod zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Meerde add-ons
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met radiozenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Live pauzeren
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Top serviceteam
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Binnen 6 weken actief
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Met extra zenderpakketten
Voordelig proberen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Top verbinding
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Meerde add-ons
Veel voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Live pauzeren
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Begin gemist
Scherpe welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Luinjeberd

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Heerenveen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Luinjeberd? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Lichtaard.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Luinjeberd.