Alles in 1 Maastricht Ontdek alle providers bespaar jaarlijks tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Maastricht vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor televisie kijken, onze studie, thuiswerken, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Via deze website check je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Maastricht. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €94 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met behulp van deze website bekijk je nuttige informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Maastricht.

Alle internet-providers

Bekijk de pakketten van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €65 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn genres van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 Solcon.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de Nederlanders beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Maastricht heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Maastricht af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Nadelig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Maastricht?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Tele2, KPN, Ziggo, XS4ALL, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven werken samen met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Verder managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Ziggo doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Maastricht? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers beloven steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand doorzoek jij een praktisch overzicht. Per bezigheid lees jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Pathé Thuis of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Lutjewinkel.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Maastricht. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Maastricht?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript check je gemakkelijk & snel de providers. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extra diensten als on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Nautical Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Maastricht.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiel, consoles, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eurosport 1 Sport.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere organisaties kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle kabelaars bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan MTV Music Muziek. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals L1 TV. Maar ook internationalen zoals Poker Channel. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het Planet Turk kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Maastricht


Internet en tv vergelijken in Maastricht

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Maastricht. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Met handige App
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Programma gemist
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met radiozenders
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gemakkelijk overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Digitaal tv-kijken
Direct profiteren


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Uitzending gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Zorgeloos online
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Topkwaliteit TV
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelMoeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Maastricht

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Maastricht hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Maastricht? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Lithoijen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Maastricht.