Alles in 1 Made Vergelijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Made vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor social media, rondsurfen, internetbankieren, films streamen en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door ons zoekscript check je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, on demand films kijken, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Made. Zo bespaar je tot wel €63 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Op basis van allesin1prijzen.nl vergelijk jij handige details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Made.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden van wel 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €98 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huizen bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Made heeft slechts enkele kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Made aanwezig? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Positief Nadelen Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Made?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Tele2, KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, KPN, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Online.nl geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Made? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Met dank aan soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers beloven razendsnel internet. Normaal wel 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn plusminus 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Lutten.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Made. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Drimmelen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra services zoals begin gemist, on demand films kijken, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Animal Planet. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Made.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Brava Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten je tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als The QYOU Entertainment. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omrop Fryslân. Maar ook internationalen zoals Slam!TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het LBC Europe kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Brabant.

alles in 1 in Made


Internet en tv vergelijken in Made

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Made. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Programma gemist
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Begin gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Uitzending gemist
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Binnen 6 weken actief
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gratis telefoonnummer
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Top serviceteam
Goedkope prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Stabiel netwerk
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met gratis router
Nieuwe klanten korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met handige App
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Optionele zenderpakketten
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Vlugge activatie
Cashback kortingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Pakket zelf samenstellen
Goede voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Made

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Drimmelen is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Made? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Lochem.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Made.