Alles in 1 Meddo Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Meddo vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge betrouwbare internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, social media, rondsurfen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze tool ontdek je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Je vindt hierna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Meddo. Dit levert een forse besparing op, tot wel €62 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Met onze postcodetool check je uitgebreide info en adviezen over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Meddo.

Alle kabelaars

Check de proposities van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 100 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €51 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn soorten breedbandinternet. Maar welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen UPC.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle huishoudens beschikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Meddo biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Meddo voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordeel Negatief Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Meddo?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Tele2, KPN kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Meddo? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers verkondigen vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden lees jij een lijst met voorbeelden. Per bezigheid spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Wilhelminadorp.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Meddo. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in en rondom Winterswijk?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, modems, routers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals begin gemist, live pauzeren, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Discovery Science. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Meddo.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, PC, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als XITE Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de partijen kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als The QYOU Entertainment. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als AVULO. Of wat dacht je van: Crime & Investigation Network. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het ART Europe televisie-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Gelderland.

alles in 1 in Meddo


Internet en tv vergelijken in Meddo

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Meddo. Dit kan haast niet fout gaan aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Stabiele verbinding
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Binnen 6 weken actief
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Uitzending gemist
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Stabiele verbinding
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Glasvezel internet
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Meerde add-ons
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Momenteel alleen DSL
Meerde add-ons
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Alle bekende tv-zenders
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Tot 7 dagen terugkijken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Moeiteloos overstappen
Unieke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Meddo

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Winterswijk hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Meddo? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Wetsens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Meddo.