Alles in 1 Nieuwediep Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €76


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Nieuwediep vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en degelijke verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, internetbankieren, uploaden van bestanden, onze studie en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via onze tool bekijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je spot direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Nieuwediep. Op die manier bespaar je al gauw €84 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij allesin1prijzen.nl zoek jij nuttige info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Nieuwediep.

Alle aanbieders

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €52 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar 3-in-1 aanbieding ZeelandNet.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle huizen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Nieuwediep biedt maar diverse kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Via internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Nieuwediep beschikbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Gunstig Minpunt Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Nieuwediep?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Nieuwediep? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis doorzoek je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden naar schatting 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Nieuw Scheemda.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Nieuwediep. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in de buurt van Aa en Hunze?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra services zoals vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Comedy Central Family. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Nieuwediep.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, computer, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld TLC Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als NPO 101 Entertainment. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Gelre TV. Maar ook internationalen zoals BBC Entertainment. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten als Fox Sports en het Zee Cinema tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Nieuwediep


Internet en tv vergelijken in Nieuwediep

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Nieuwediep. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
De alles in 1 oplossing
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Diverse pakketten
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Topkwaliteit TV
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Interactieve televisie
Tijdelijke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
HD-zenders kijken
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Met extra zenderpakketten
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Digitaal tv-kijken
Voordelig proberen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Begin gemist
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Binnen 6 weken actief
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Gratis nummerbehoud
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelDe alles in 1 oplossing
Maximaal voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Nieuwediep

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Aa en Hunze wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Nieuwediep? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Mussel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Nieuwediep.