Alles in 1 Obbicht Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Obbicht vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve solide internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor downloaden van bestanden, social media, films streamen, onze studie of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door onze postcodetool vergelijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Obbicht. Dit levert een forse besparing op, tot wel €82 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Dankzij deze website bekijk je uitvoerige info en adviezen over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Obbicht.

Alle internet-aanbieders

Bekijk de deals van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maar liefst 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €64 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, bellen en tv Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is eigenlijk voor alle huishoudens voorhanden. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Obbicht biedt maar diverse kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Essentieel voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Obbicht voorhanden? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Voordelen Nadeel Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Obbicht?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (Telfort, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers verschaffen deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Verder regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Obbicht? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internetproviders lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 450 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand vind jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis tref je de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over om en nabij 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, mailen, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Youtube of Film1. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Noordgouwe.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Obbicht. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in omgeving Sittard-Geleen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn modules als online tv kijken, live pauzeren, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Adult Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Obbicht.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als Eén.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Music Muziek. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Zeeland TV en internationale kanalen zoals Extreme Sports. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met betaalde zenderpakketten zoals PTV Prime of het Star Plus kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Obbicht


Internet en tv vergelijken in Obbicht

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Obbicht. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, online tv kijken, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Met radiozenders
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Installatiegarantie
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Gratis telefoonnummer
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Stabiele verbinding
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Betrouwbaar netwerk
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Vlugge activatie
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Goede klantenservice
Eerste periode korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Moeiteloos overstappen
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Pakket zelf samenstellen
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Met radiozenders
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Optionele zenderpakketten
Aantrekkelijk aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Obbicht

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Sittard-Geleen zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Obbicht? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Nijeberkoop.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Obbicht.