Alles in 1 Oirlo Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oirlo vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle goede aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor onze studie, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden, thuiswerken en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels ons zoekscript bekijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Jij vindt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Oirlo. Dit levert een forse besparing op, tot wel €90 per jaar. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Op basis van onze postcodetool zoek jij praktische informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Oirlo.

Alle aanbieders

Vind de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste types breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor een groot deel van de woningen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Oirlo biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Oirlo beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Voordelig Nadeel Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Oirlo?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties verschaffen een overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Ziggo, Telfort, Vodafone, Online.nl, KPN geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Oirlo? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met hoge internetsnelheden. In de regel wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden lees je een lijst met voorbeelden. Per activiteit vind je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over ruwweg drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor social media, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Youtube of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Nuland.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Oirlo. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in en rondom Venray?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra’s als online tv kijken, uitzending gemist, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Discovery Science. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Oirlo.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals History Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere organisaties kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als Nickelodeon Kids. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Zwolle. Maar ook internationalen zoals Extreme Sports. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten zoals HBO en het Star Plus kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in Oirlo


Internet en tv vergelijken in Oirlo

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Oirlo. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Gratis nummerbehoud
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijke installatie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Optionele zenderpakketten
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gratis modem
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Programma gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Goede klantenservice
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Installatiegarantie
Cashback kortingen


Youfone

Met 26 HD zenders
Binnen 6 weken actief
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Meerde add-ons
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Met gratis router
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Top verbinding
Scherpe voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Oirlo

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Venray is dit ook zeker het geval. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Oirlo? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Nijmegen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Oirlo.