Alles in 1 Oldeholtwolde Bekijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oldeholtwolde vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor televisie kijken, internetbankieren, uploaden van bestanden, thuiswerken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door onze tool vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, online tv kijken, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Oldeholtwolde. Zo bespaar je tot wel €67 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van de vergelijker spot jij praktische details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Oldeholtwolde.

Alle kabelaars

Ontdek de pakketten van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €69 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Oldeholtwolde heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Oldeholtwolde af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordelig Ongunstig Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Oldeholtwolde?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Tele2, XS4ALL, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders verschaffen een overstapservice. De aanstaande partij regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Oldeholtwolde? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw €5,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis FOX Sports. Met behulp van deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders verkondigen enorme internetsnelheden. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? In de tabel bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per handeling vind je de snelheid die noodzakelijk is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over door de bank genomen 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Odijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Oldeholtwolde. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in omgeving Weststellingwerf?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extraatjes zoals begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Fashion TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Oldeholtwolde.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, consoles, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Ketnet Kids.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Meer en meer kabelaars laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals TV Oranje Muziek. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals Graafschap TV. Maar ook internationalen zoals 24Kitchen. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport of het A-TiVi kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Oldeholtwolde


Internet en tv vergelijken in Oldeholtwolde

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Oldeholtwolde. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Vlugge activatie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Ruime keuze
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Installatiemonteur mogelijk
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Ruime keuze
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Uitzending gemist
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Goede klantenservice
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Alle tv-zenders
Goedkope prijzen


Youfone

Experia Box V10
Meerde add-ons
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Vlugge activatie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
HD-zenders kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Goedkoop vast bellen
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Oldeholtwolde

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Weststellingwerf komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Oldeholtwolde? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Noord-Sleen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Oldeholtwolde.