Alles in 1 Ommel Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ommel vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor rondsurfen, social media, uploaden van bestanden, thuiswerken en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Door allesin1prijzen.nl bekijk je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt direct rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Ommel. Dit levert een forse besparing op, tot wel €67 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Op basis van de vergelijker tref je nuttige details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Ommel.

Alle kabelaars

Bekijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 500MB en extra zenderpakketten.

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €95 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Voordelig alles in 1 Caiway.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle Nederlanders bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Ommel biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Ommel af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Positief Nadelen Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ommel?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort, KPN, XS4ALL) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gezien? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen leveren deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarna regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2, KPN doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Ommel? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers verkondigen enorme internetsnelheden. Normaliter 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna doorzoek jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, websites bezoeken, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Oirlo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Ommel. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Asten?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, modems? Geen interesse in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan extra services zoals uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Ommel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 7.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal internetproviders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de bedrijven laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als MTV Rocks Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als WOS TV en je kunt kiezen voor CBS Reality. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met extra zenderpakketten zoals Fox Sports of het Hustler TV tv-kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Ommel


Internet en tv vergelijken in Ommel

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Ommel. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Top serviceteam
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Tot 7 dagen terugkijken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Snelle levertijd
Voordelige prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Met extra zenderpakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met radiozenders
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Supersnel via Glas
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met installatie garantie
Scherpe korting


Youfone

Verschillende pakketten
Heldere voorwaarden
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Snel en betrouwbaar
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Programma gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Met handige App
Goede welkomstkorting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ommel

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Asten zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Ommel? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Noordwelle.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Ommel.