Alles in 1 Oosterbierum Vergelijk direct alle aanbieders en bespaar tot wel €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oosterbierum vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een razendsnelle degelijke verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, onze studie, films streamen, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Door de vergelijker vergelijk je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (begin gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Oosterbierum. Op die manier bespaar je al gauw €72 per jaar. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Dankzij onze postcodetool check je uitvoerige details over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Oosterbierum.

Alle providers

Vergelijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €87 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen KPN.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de woningen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Oosterbierum werken helaas 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Oosterbierum voorhanden? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Oosterbierum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Online.nl, XS4ALL, KPN, Vodafone, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders leveren deze overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, XS4ALL, KPN, Telfort, Online.nl, Vodafone werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Oosterbierum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Vaak wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder spot je veel voorkomende handelingen. Per online activiteit lees je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen naar schatting 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Oldeouwer.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Oosterbierum. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Franekeradeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript tref je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extraatjes zoals live pauzeren, online tv kijken, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als VH1 Classic. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Oosterbierum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, computer, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld TLC Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de organisaties kan dit max. 48 uur. Maar bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle internetproviders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als VH1 Classic Muziek. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Boschtion en internationale zenders als Discovery Science. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal en het X-MO kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Oosterbierum


Internet en tv vergelijken in Oosterbierum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Oosterbierum. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, online tv kijken, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Alle bekende tv-zenders
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Met gratis router
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Alle bekende tv-zenders
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Vlugge activatie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Videotheek thuis
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Met installatie garantie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gratis modem
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Optionele zenderpakketten
Nieuwe klanten korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Heldere voorwaarden
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gemakkelijke installatie
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Diverse pakketten
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Oosterbierum

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Franekeradeel is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Oosterbierum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Obdam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Oosterbierum.