Alles in 1 Opperdoes Check alle aanbieders en bespaar tot wel €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Opperdoes vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle goede aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor rondsurfen, uploaden van bestanden, internetbankieren, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt daarna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Opperdoes. Zo bespaar je tot wel €90 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Geen probleem! Door onze postcodetool spot je nuttige details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Opperdoes.

Alle providers

Bekijk de prijzen van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €69 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Check nu alles over 3-in-1 aanbieding Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle consumenten bereikbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Opperdoes werken helaas 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Opperdoes voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelen Nadeel Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Opperdoes?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, XS4ALL, Online.nl) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2 werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Opperdoes? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis Netflix. Door toedoen van zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers schreeuwen met hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel bekijk jij een handig overzicht. Per bezigheid lees je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als Videoland of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Oosterwolde.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Opperdoes. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Medemblik?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan modules als vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Stingray DJAZZ. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Opperdoes.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Ketnet Kids.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals 24 Kitchen Entertainment. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als IJsselland-TV. Echter ook wereldwijd: 13th Street. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met premium zenderpakketten evenals Voetbalkanaal of het Star Gold televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Opperdoes


Internet en tv vergelijken in Opperdoes

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Opperdoes. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Programma gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Diverse pakketten
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Actief in enkele weken
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Goedkoop vast bellen
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle bekende tv-zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Glasvezel internet
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met radiozenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Installatiegarantie
Aantrekkelijk korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met extra zenderpakketten
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Heldere voorwaarden
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelUitzending gemist
Welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Opperdoes

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Medemblik is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Opperdoes? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Olterterp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Opperdoes.