Alles in 1 Oranje Vergelijk direct alle pakketten en bespaar tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Oranje vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle degelijke aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via allesin1prijzen.nl vind je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, online tv kijken, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Jij spot nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Oranje. Zo bespaar je tot wel €53 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Dankzij onze postcodetool zoek jij handige details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Oranje.

Alle aanbieders

Vergelijk de proposities van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €57 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is eigenlijk voor alle huizen te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Oranje biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Oranje af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Positief Nadelen Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Oranje?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Telfort, Vodafone, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers werken met de overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2 bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Oranje? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders verkondigen razendsnel internet. Vaak wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis spot jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen naar schatting 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Oosterzee.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Oranje. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Midden-Drenthe?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra diensten als tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Fine Living. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Oranje.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Hits Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de organisaties kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Steeds meer providers laten je TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk hierbij aan Ginx Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Stads TV Utrecht. Of wat dacht je van: FOXlife. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX en het TVBS tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Oranje


Internet en tv vergelijken in Oranje

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Oranje. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Live pauzeren
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Diverse pakketten
Eerste periode korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Binnen 6 weken actief
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Snelle levertijd
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Binnen 6 weken actief
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Met handige App
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis modem
Sportgoedkoop

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Gratis Fox Sports
Programma gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Stabiele verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelHeldere voorwaarden
2 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Oranje

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Midden-Drenthe is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Oranje? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Ommel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Oranje.