Alles in 1 Ottoland Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €65


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ottoland vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor thuiswerken, televisie kijken, rondsurfen, downloaden van bestanden en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels deze website check je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt daarna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Ottoland. Start met vergelijken en bespaar zo €83 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met behulp van deze website spot jij uitgebreide informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Ottoland.

Alle internet-providers

Check de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €71 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 Delta.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Ottoland heeft slechts enkele kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Ottoland aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ottoland?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Tele2) bieden een overstapservice aan. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders verschaffen de overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, KPN, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Ottoland? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Met dank aan combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Veelal 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit doorzoek je de snelheid die noodzakelijk is.


Activiteit Welke snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden plusminus 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Opende.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Ottoland. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Molenwaard?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen interesse in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit modules als on demand films kijken, online tv kijken, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals CI (Crime Investigation). Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Ottoland.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, consoles, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals XITE Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele leveranciers kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere partijen kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als TLC Entertainment. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals WOS TV. Echter ook wereldwijd: Slam!TV. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten zoals FOX en het Star Plus televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Ottoland


Internet en tv vergelijken in Ottoland

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ottoland. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Met radiozenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Optionele zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Top serviceteam
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Glasvezel internet
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Ruime keuze
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Top verbinding
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Moeiteloos overstappen
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Met YoufoneTV app
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis ontvanger
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Met extra zenderpakketten
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Zorgeloos online
Hoge korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Ottoland

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Molenwaard hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Ottoland? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Oostburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Ottoland.