Alles in 1 Pieterburen Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Pieterburen vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge stabiele aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor onze studie, televisie kijken, social media, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze postcodetool vergelijk je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Pieterburen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €58 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met deze website vergelijk je praktische info en adviezen over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Pieterburen.

Alle providers

Bekijk de prijzen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €70 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal types breedbandinternet. Alleen, welke verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Pieterburen heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Pieterburen voorhanden? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Gunstig Negatief Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Pieterburen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Tele2, Online.nl, KPN, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen werken met de overstapservice. De toekomstige aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Telfort, XS4ALL, KPN, Online.nl, Vodafone, Tele2 doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Pieterburen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Met dank aan dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers lopen te koop met vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel vind jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, mailen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Paesens.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Pieterburen. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de streek De Marne?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om modules als begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Eurosport2. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Pieterburen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , computer, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Music Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige providers kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Het gros van de organisaties bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan RTL 8. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Noord-Holland. Echter ook wereldwijd: JimJam. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten zoals PTV Prime en het Dusk! tv-kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Groningen.

alles in 1 in Pieterburen


Internet en tv vergelijken in Pieterburen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Pieterburen. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Uitzending gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Top verbinding
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Installatiemonteur mogelijk
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle bekende tv-zenders
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Stabiel netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Alle tv-zenders
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gratis ontvanger
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Tot 7 dagen terugkijken
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Ruime keuze
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Pieterburen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio De Marne is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Pieterburen? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Oudemirdum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Pieterburen.