Alles in 1 Reitsum Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Reitsum vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en gedegen aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze postcodetool check je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Reitsum. Start met vergelijken en bespaar zo €71 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van de vergelijker spot jij uitvoerige details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Reitsum.

Alle leveranciers

Bekijk de deals van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €65 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Goedkoop alles in 1 van Solcon.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle Nederlanders te ontvangen. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Reitsum biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Reitsum aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Gunstig Minpunt Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Reitsum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Tevens managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Tele2, KPN werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Reitsum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Met dank aan deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Veelal 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen grofweg drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, websites bezoeken, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Puttershoek.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Reitsum. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Ferwerderadiel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra services zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist of premium zenderpakketten bijv. met zenders als RTL Lounge. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Reitsum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, laptop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een aantal partijen kan dit slechts een paar dagen. Echter, bij andere organisaties kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Rocks Muziek. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Flevoland. Maar ook internationalen zoals TV 538. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het Euro D televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Reitsum


Internet en tv vergelijken in Reitsum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Reitsum. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Gemakkelijk overstappen
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Optionele zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Glasvezel internet
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Zorgeloos online
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Snelle levertijd
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Top verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met installatie garantie
Goedkope prijzen


Youfone

Gratis Fox Sports
Stabiel netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Glasvezel internet
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Supersnel via Glas
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
HD-zenders kijken
Veel voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Reitsum

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Ferwerderadiel is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Reitsum? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Pernis.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Reitsum.