Alles in 1 Riel Check alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Riel vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve degelijke verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor rondsurfen, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden, televisie kijken en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Middels onze tool vind je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, begin gemist, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot daarna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Riel. Op die manier bespaar je al gauw €53 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Via onze postcodetool ontdek jij uitvoerige details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Riel.

Alle internet-providers

Ontdek de proposities van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 500MB plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €85 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Internet, bellen en tv Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor een groot deel van de woningen toegankelijk. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Riel biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Riel aanwezig? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Pluspunt Minpunt Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Riel?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Tele2) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers leveren de overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, Online.nl, Vodafone, Ziggo, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Riel? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel lees je veel voorkomende handelingen. Per online activiteit tref je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn grofweg drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, E-bankieren, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Youtube of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Reitsum.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Riel. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in regio Goirle?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in vast bellen? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Food Network. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Riel.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 8.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten je tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als National Geographic Channel Documentaire. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: France 2. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten zoals FOX en het Dusk! televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Brabant.

alles in 1 in Riel


Internet en tv vergelijken in Riel

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Riel. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Videotheek thuis
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Meerde add-ons
Hoge korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Top verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Goede klantenservice
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Snelle levertijd
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Gemakkelijke installatie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Glasvezel internet
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Pakket zelf samenstellen
Hoge aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Met installatie garantie
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Overal online TV kijken
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Ruime keuze
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
De alles in 1 oplossing
Goede prijs/kwaliteit


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Riel

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Goirle zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Riel? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Prinsenbeek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Riel.