Alles in 1 Rien Vergelijk online alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rien vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en gedegen verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor films streamen, internetbankieren, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels onze postcodetool check je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, live pauzeren, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Rien. Dit levert een forse besparing op, tot wel €61 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met allesin1prijzen.nl check jij praktische details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Rien.

Alle internet-providers

Ontdek de pakketten van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €97 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Check nu alles over Internet, tv zonder bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor bijna alle gezinnen verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Rien werken helaas 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Rien beschikbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Positief Negatief Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Rien?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grote jongens (KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers leveren deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Online.nl, XS4ALL, KPN, Tele2, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Rien? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Met behulp van dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten verkondigen supersnelle internetpakketten. Veelal 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid doorzoek je de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor mailen, surfen, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Rekken.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Rien. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in omgeving Littenseradiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra diensten als vooruitkijken, uitzending gemist, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Ziggo Sport. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Rien.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, PC, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld SBS 6.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij andere alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Veel organisaties bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als VH1 Muziek. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals KempenTV en internationale zenders als Discovery Science. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met add-on zenderpakketten zoals Ziggo Sport of het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Rien


Internet en tv vergelijken in Rien

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Rien. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Meerde add-ons
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Snel en betrouwbaar
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Binnen 6 weken actief
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Optionele zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Alle bekende kanelen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Alle tv-zenders
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Meerde add-ons
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Begin gemist
Unieke aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Binnen 6 weken actief
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Pakket zelf samenstellen
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Met gratis router
Scherpe voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rien

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Littenseradiel is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Rien? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Puiflijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Rien.