Alles in 1 Rijs Vergelijk alle aanbieders en bespaar tot wel €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rijs vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle stabiele internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, films streamen, thuiswerken, social media of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door de vergelijker check je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Rijs. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €59 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via onze tool vergelijk jij nuttige informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Rijs.

Alle aanbieders

Vind de deals van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €80 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv zonder bellen Vodafone.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle woningen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Rijs heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Rijs voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Voordeel Negatief Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Rijs?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2, Vodafone werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Rijs? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met enorme internetsnelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden circa 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Videoland of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Reuver.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Rijs. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio De Friese Meren?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra’s als tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als CI (Crime Investigation). Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Rijs.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Dance Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal leveranciers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer internetproviders laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als TLC Entertainment. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als AT5. Maar ook internationalen zoals TV 538. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan FOX en het A-TiVi televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Rijs


Internet en tv vergelijken in Rijs

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Rijs. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Begin gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Meerde add-ons
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
De alles in 1 oplossing
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Goede klantenservice
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
HD-zenders kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Snel en betrouwbaar
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Goedkoop vast bellen
Lage tarieven


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Installatiemonteur mogelijk
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Met installatie garantie
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gratis telefoonnummer
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Ruim aanbod zenders
Leuke welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rijs

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van De Friese Meren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Rijs? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Puttershoek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Rijs.