Alles in 1 Rinsumageast Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rinsumageast vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en goede internet-connectie is hiervoor cruciaal. We internetten voor rondsurfen, films streamen, internetbankieren, onze studie en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Door onze tool bekijk je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Je ziet direct rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Rinsumageast. Dit levert een forse besparing op, tot wel €53 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Met onze tool spot je handige informatie over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Rinsumageast.

Alle aanbieders

Achterhaal de proposities van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot wel 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €65 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn genres van breedbandinternet. Maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 NLE.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel woningen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Rinsumageast heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Rinsumageast af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Voordelen Negatief Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Rinsumageast?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Telfort) hebben een samenwerking. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gespot? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders zijn aangesloten bij deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Rinsumageast? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele data, en additionele bonussen als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. In de regel wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit bekijk je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, Social, websites bezoeken. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Rhenen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Rinsumageast. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in regio Dantumadiel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn modules als online tv kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Food Network. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Rinsumageast.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld 24 Kitchen Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als RTL 5. Ook kun je ook regionale zenders kijken als RTV Sternet. Maar ook internationalen zoals MTV Hits. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het TeVeSur kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Rinsumageast


Internet en tv vergelijken in Rinsumageast

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Rinsumageast. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Meerde add-ons
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Meerde add-ons
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Met extra zenderpakketten
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
HD-zenders kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Digitaal tv-kijken
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Alle tv-zenders
Introductiekorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Top verbinding
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Top verbinding
Voordelige prijzen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Snelle levertijd
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Binnen 6 weken actief
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Live pauzeren
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Rinsumageast

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Dantumadiel zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Rinsumageast? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Radio Kootwijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Rinsumageast.