Alles in 1 Rosmalen Bekijk alle providers en profiteer van kortingen tot €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rosmalen vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor onze studie, rondsurfen, downloaden van bestanden, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij allesin1prijzen.nl check je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Jij vindt direct direct de goedkoopste alles in 1 provider in Rosmalen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €50 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Op basis van de vergelijker tref je uitgebreide info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Rosmalen.

Alle internet-providers

Bekijk de pakketten van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 100 MB en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €98 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Echter, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Alles in 1 abonnement KPN.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de woningen beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Rosmalen heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Dankzij glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Rosmalen beschikbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Pluspunt Nadelig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Rosmalen?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Tele2 bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Rosmalen? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, extra MB’s of iets als gratis FOX Sports. Dankzij deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders adverteren met razendsnel internet. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit spot jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, internetbankieren, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Rijsbergen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Rosmalen. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in omgeving s-Hertogenbosch?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals live pauzeren, extra zenderpakketten, online tv kijken of een extra zenderpakket met premium zenders zoals Pebble TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Rosmalen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Eurosport 1 Sport.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige internetproviders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Steeds meer providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals SBS 6. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV LOVE. Maar ook internationalen zoals History. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met add-on zenderpakketten zoals Ziggo Sport of het Euro Star televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Rosmalen


Internet en tv vergelijken in Rosmalen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Rosmalen. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Uitzending gemist
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Met gratis router
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Gratis telefoonnummer
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
De alles in 1 oplossing
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Optionele zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Live pauzeren
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Videotheek thuis
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Met 26 HD zenders
Programma gemist
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Stabiele verbinding
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Zorgeloos online
Eerste maanden korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rosmalen

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving s-Hertogenbosch is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Rosmalen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Rekken.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Rosmalen.