Alles in 1 Rotterdam Check alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €51


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rotterdam vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een razendsnelle degelijke internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor thuiswerken, uploaden van bestanden, films streamen, internetbankieren en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze postcodetool vergelijk je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, begin gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Rotterdam. Zo bespaar je tot wel €84 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Op basis van onze zoekmachine ontdek je nuttige details en tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Rotterdam.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €77 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 vergelijken XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle consumenten te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Rotterdam werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Rotterdam voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Positief Ongunstig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Rotterdam?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, KPN, Online.nl) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven werken samen met een overstapservice. Jouw nieuwe provider zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Tevens zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, XS4ALL werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Rotterdam? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Door aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders adverteren met hoge internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit bekijk je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We hebben het vaak over min of meer 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor surfen, mailen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Rinsumageast.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Rotterdam. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in de streek Rotterdam?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Heb jij niets aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals live pauzeren, online tv kijken, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als SLAM! TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Rotterdam.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, desktop, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Dance Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals Canvas. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals VTV1. Maar ook internationalen zoals BBC Three/ CBBC. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met premium zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het Zee Cinema tv-kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Rotterdam


Internet en tv vergelijken in Rotterdam

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Rotterdam. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Met extra zenderpakketten
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gratis nummerbehoud
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
HD-zenders kijken
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis nummerbehoud
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Vlugge activatie
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Met handige App
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Alle bekende tv-zenders
Scherpe prijzen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Uitzending gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Optionele zenderpakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Uitzending gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Goedkoop vast bellen
Nieuwe klanten korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Rotterdam

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Rotterdam zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Rotterdam? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Retranchement.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Rotterdam.