Alles in 1 Rumpt Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Rumpt vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe trouwe internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor onze studie, rondsurfen, televisie kijken, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vind je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, on demand films kijken, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je vindt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Rumpt. Op die manier bespaar je al gauw €82 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Geen probleem! Met behulp van onze postcodetool bekijk je behulpzame informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Rumpt.

Alle internet-providers

Achterhaal de proposities van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €88 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket aanbieding Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is eigenlijk voor alle huishoudens te ontvangen. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Rumpt heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Rumpt leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Gunstig Nadeel Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Rumpt?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gespot? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven bieden deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Ziggo, KPN geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Rumpt? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Met behulp van dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Veelal 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel vind je een lijst met voorbeelden. Per handeling spot je de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen door de bank genomen 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, surfen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als NLziet of Pathé Thuis. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Rohel.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Rumpt. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in regio Geldermalsen?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra diensten als tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Food Network. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Rumpt.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (iPad , consoles, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als XITE Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer internetproviders laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Comedy Central Entertainment. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als N tv. Of wat dacht je van: MTV Rocks. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met premium zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het Hustler TV televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Rumpt


Internet en tv vergelijken in Rumpt

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Rumpt. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Diverse pakketten
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Binnen 6 weken actief
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Stabiele verbinding
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Pakket zelf samenstellen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijk overstappen
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Alle bekende tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis modem
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gemakkelijk uitbreiden
Maximaal voordeel


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Uitzending gemist
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Heldere voorwaarden
Scherpe voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Top verbinding
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Meerde add-ons
Tijdelijke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Rumpt

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Geldermalsen is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Rumpt? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Rhenoy.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Rumpt.