Alles in 1 Schijf Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Schijf vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle goede aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. Dit gebruiken we massaal voor social media, televisie kijken, thuiswerken, internetbankieren en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze postcodetool bekijk je alle aanbieders. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Schijf. Dit levert een forse besparing op, tot wel €99 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze tool doorzoek jij uitgebreide details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Schijf.

Alle leveranciers

Ontdek de pakketten van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €67 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 vergelijken Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDit type verbinding is voor heel veel Nederlanders bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Schijf biedt echter 1 – 3 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Schijf leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Pluspunt Negatief Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Schijf?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven verschaffen deze overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor de afhandeling. Denk aan het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Verder letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Tele2 bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Schijf? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw kortingen, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis premium zenderpakketten. Dankzij deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers maken reclame voor enorme internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per activiteit lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien ruwweg drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Schalkhaar.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Schijf. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de streek Rucphen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra services zoals vooruitkijken, begin gemist, on demand films kijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als CI (Crime Investigation). Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Schijf.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, consoles, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals NPO 101 Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Echter, bij andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 8. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Omroep Zeeland TV en internationale kanalen zoals 24Kitchen. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met extra zenderpakketten als FOX en het Meiden van Holland kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Schijf


Internet en tv vergelijken in Schijf

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Schijf. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Binnen 6 weken actief
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Optionele zenderpakketten
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Stabiel netwerk
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Snelle levertijd
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Stabiel netwerk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Met handige App
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Top verbinding
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Snel en betrouwbaar
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Ruim aanbod zenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Snelle levertijd
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Betrouwbaar netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
HD-zenders kijken
Leuke welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Schijf

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Ook in de buurt van Rucphen hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (50 tot 100 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Schijf? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Rutten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Schijf.