Alles in 1 Soesterberg Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €76


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Soesterberg vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor rondsurfen, thuiswerken, onze studie, uploaden van bestanden en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Met de vergelijker vind je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je treft direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Soesterberg. Zo bespaar je tot wel €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Op basis van ons zoekscript spot je behulpzame info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Soesterberg.

Alle internet-providers

Ontdek de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €86 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen vormen van breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen Youfone.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel gezinnen verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Soesterberg heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Soesterberg leverbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Positief Nadeel Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Soesterberg?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties werken met een overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Eveneens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Tele2 geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Soesterberg? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, extra MB’s en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Dankzij combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers maken reclame voor razendsnel internet. In de regel wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden naar schatting 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, internetbankieren, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via NLziet of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Sleeuwijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Soesterberg. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Soest?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals online tv kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als VH1 Classic. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Soesterberg.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, Xbox, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de leveranciers kan dit max. 48 uur. Bij weer andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Meer en meer kabelaars bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals Eurosport 1 Sport. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals WOS TV en je kunt kiezen voor NDR. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten evenals Ziggo Sport en het Planet Turk tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Utrecht.

alles in 1 in Soesterberg


Internet en tv vergelijken in Soesterberg

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Soesterberg. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Gratis nummerbehoud
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Snelle levertijd
Goede welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Ruime keuze
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Snelle levertijd
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Actief in enkele weken
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Betrouwbaar netwerk
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Digitaal tv-kijken
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Live pauzeren
Scherpe aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Diverse pakketten
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Ruime keuze
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Met installatie garantie
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis telefoonnummer
Eerste periode korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Soesterberg

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Soest zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Soesterberg? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Simpelveld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Soesterberg.