Alles in 1 Sondel Ontdek alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sondel vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor onze studie, social media, internetbankieren, uploaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Op basis van onze postcodetool vind je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (extra zenderpakketten, vooruitkijken, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Sondel. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €58 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Door allesin1prijzen.nl check je uitvoerige info en adviezen over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Sondel.

Alle providers

Bekijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid van 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €78 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Maar welke verbinding is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet en tv pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de Nederlanders te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Sondel heeft slechts enkele kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Een must voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Sondel af te sluiten? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordeel Minpunt Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Sondel?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, XS4ALL, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties leveren deze overstapservice. Jouw toekomstige provider zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Sondel? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders verkondigen enorme internetsnelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand lees je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid doorzoek je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Youtube. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Slochteren.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Sondel. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van De Friese Meren?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Ons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Sondel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, computer, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NPO 101 Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Meer en meer organisaties bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan Ginx Entertainment. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Mercurius RTV. Of wat dacht je van: Rai Uno. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het Zee Cinema televisie-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Sondel


Internet en tv vergelijken in Sondel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Sondel. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Digitaal tv-kijken
Goede welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gratis nummerbehoud
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Ruim aanbod zenders
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Snelle levertijd
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijk overstappen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Ruim aanbod zenders
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Ruime keuze
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Moeiteloos overstappen
Simpele voorwaarden


Youfone

Verschillende pakketten
Met gratis router
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Live pauzeren
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Meerde add-ons
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelAlle bekende kanelen
Korting bij 2 jaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Sondel

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek De Friese Meren is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Sondel? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Sint Geertruid.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Sondel.