Alles in 1 Sonnega Bekijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sonnega vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor downloaden van bestanden, films streamen, uploaden van bestanden, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van deze website ontdek je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Sonnega. Dit levert een forse besparing op, tot wel €82 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Middels onze zoekmachine spot jij uitvoerige informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Sonnega.

Alle aanbieders

Vind de pakketten van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €58 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Internet & televisie Solcon.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle woningen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Sonnega biedt maar diverse kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Sonnega voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Voordeel Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Sonnega?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Telfort) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven bieden deze overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Denk aan het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, KPN, Online.nl, Tele2, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Sonnega? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn kortingen, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers schreeuwen met enorme internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden vind jij een handig overzicht. Per activiteit tref je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien naar schatting 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Youtube. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Slootdorp.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Sonnega. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de buurt van Weststellingwerf?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals begin gemist, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Disney Junior. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Sonnega.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , laptop, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Rocks Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal partijen kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Ketnet Kids. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord-Holland. Echter ook wereldwijd: Rai Uno. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten zoals PTV Prime en het MAX tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Sonnega


Internet en tv vergelijken in Sonnega

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Sonnega. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
De alles in 1 oplossing
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Stabiele verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Gratis ontvanger
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Installatiegarantie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
HD-zenders kijken
Maandelijkse korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Installatiegarantie
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
HD-zenders kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Tot 7 dagen terugkijken
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Sonnega

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In en rondom Weststellingwerf komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Sonnega? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Sint Hubert.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Sonnega.