Alles in 1 Spijk Vergelijk direct alle providers en bespaar tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Spijk vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en degelijke verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, internetbankieren, films streamen, uploaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van de vergelijker tref je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij vindt vervolgens direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Spijk. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €98 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij deze website check je uitgebreide info en adviezen over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Spijk.

Alle leveranciers

Achterhaal de proposities van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €71 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn soorten breedbandinternet. Maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, televisie en bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle woningen toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Spijk heeft slechts een paar kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Spijk verkrijgbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Gunstig Nadelig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Spijk?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven werken samen met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Vodafone doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Spijk? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten verkondigen enorme internetsnelheden. Vaak wel 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden vind je veel voorkomende handelingen. Per activiteit tref je de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn naar schatting drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Het internet open jij alleen voor Social, E-bankieren, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Lees nu ook verder over Glasvezel internet Sneek.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Spijk. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Lingewaal?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript check je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn aanvullende opties zoals uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Comedy Central Family. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Spijk.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals XITE Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een aantal partijen kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals Eén. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als N tv en je kunt kiezen voor Horse & Country TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met add-on zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het Private Spice tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in Spijk


Internet en tv vergelijken in Spijk

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Spijk. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Vlugge activatie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Met extra zenderpakketten
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Diverse pakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gemakkelijk overstappen
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
De alles in 1 oplossing
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Begin gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Begin gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Vlugge activatie
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Stabiele verbinding
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Vlugge activatie
Cashback kortingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Alle bekende kanelen
Unieke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Spijk

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Lingewaal wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Spijk? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Sint Odiliënberg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Spijk.