Alles in 1 Sumar Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Sumar vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle solide internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Op basis van onze tool vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Sumar. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €56 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met onze postcodetool vergelijk je behulpzame informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Sumar.

Alle leveranciers

Vind de deals van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €83 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Voordelig alles in 1 NLE.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de woningen voorhanden. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Sumar biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Sumar beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Pluspunt Nadelen Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Sumar?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Tele2, KPN, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 contracten duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Bovendien managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, Vodafone, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Sumar? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als kortingen, dubbele data, of iets als gratis zenderpakketten. Met behulp van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers verkondigen enorme internetsnelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden tref je een handig overzicht. Per gebeurtenis spot je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien min of meer drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, Social, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Netflix of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Stellendam.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Sumar. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in de omgeving van Tytsjerksteradiel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript check je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan services die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra diensten als online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Comedy Central Extra. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Sumar.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 4.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere alles-in-1 providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals 24 Kitchen Entertainment. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Studio Súdwest en internationale zenders als MTV Brand New. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. FOX of het ART Europe tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Sumar


Internet en tv vergelijken in Sumar

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Sumar. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Top verbinding
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Top verbinding
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Gratis telefoonnummer
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Glasvezel internet
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Pakket zelf samenstellen
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Topkwaliteit TV
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Binnen 6 weken actief
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Programma gemist
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gemakkelijk overstappen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Overal online TV kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Meerde add-ons
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Sumar

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Tytsjerksteradiel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Sumar? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Spijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Sumar.