Alles in 1 Swichum Vergelijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Swichum vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle bekwame internetaansluiting is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor televisie kijken, social media, downloaden van bestanden, onze studie maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Met behulp van ons zoekscript tref je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je spot nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Swichum. Op die manier bespaar je al gauw €58 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met onze postcodetool doorzoek jij uitvoerige informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Swichum.

Alle providers

Vind de proposities van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maximaal 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €97 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mij? Check nu alles over 3-in-1 pakket van Stipte.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor bijna alle huishoudens beschikbaar. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Swichum biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Swichum af te sluiten? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Gunstig Minpunt Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Swichum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken samen met een overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Verder zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Vodafone, XS4ALL, Tele2, KPN, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Swichum? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. Vaak wel 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Stokkum.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Swichum. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in omgeving Leeuwarden?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Nautical Channel. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Swichum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als SBS 6.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de providers laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals History Documentaire. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als RTV Hardenberg en je kunt kiezen voor Disney Junior. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het TeVeSur tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Swichum


Internet en tv vergelijken in Swichum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Swichum. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Interactieve televisie
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Stabiel netwerk
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Programma gemist
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Goedkoop vast bellen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Stabiele verbinding
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gratis ontvanger
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Snel en betrouwbaar
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Stabiel netwerk
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Met installatie garantie
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Tot 7 dagen terugkijken
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Swichum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Leeuwarden hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Swichum? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket St. Annaparochie.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Swichum.