Alles in 1 Teerns Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Teerns vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle trouwe internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Door de vergelijker vind je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Je spot nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Teerns. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €67 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Middels allesin1prijzen.nl doorzoek jij behulpzame informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Teerns.

Alle internet-providers

Vergelijk de pakketten van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €59 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen categorieën breedbandinternet. Maar welke soort verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 vergelijken Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de consumenten bereikbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Teerns heeft slechts een paar kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden bij veel woning. Is glasvezel internet in Teerns aanwezig? Start met vergelijken en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelen Nadelen Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Teerns?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste providers (Tele2, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, KPN, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Op die manier ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders bieden een overstapservice. De nieuwe leverancier regelt dan alles. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Teerns? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Met dank aan deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders beloven vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden tref je een handig overzicht. Per werkzaamheid doorzoek jij de geschatte snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien globaal gezien 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Stroobos.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Teerns. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Leeuwarden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit modules als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of dure zenderpakketten met kanalen als Food Network. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Teerns.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, consoles, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 8.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele partijen kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de kabelaars verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals VH1 Muziek. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Graafschap TV en internationale zenders als Comedy Central Family. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met add-on zenderpakketten als Eredivisie live of het Haber Türk TV televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Teerns


Internet en tv vergelijken in Teerns

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Teerns. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Optionele zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Met installatie garantie
Goedkope prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Interactieve televisie
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Gratis telefoonnummer
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Gratis nummerbehoud
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
HD-zenders kijken
1 jaar aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Snel en betrouwbaar
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Ruime keuze
Aantrekkelijk korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Teerns

Digitale televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Leeuwarden komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Teerns? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Stedum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Teerns.