Alles in 1 Ten Boer Check alle pakketten en bespaar tot wel €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ten Boer vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en betrouwbare internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, televisie kijken, onze studie, thuiswerken of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Via allesin1prijzen.nl ontdek je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (begin gemist, live pauzeren, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij ziet nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Ten Boer. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €79 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met allesin1prijzen.nl vergelijk je uitgebreide details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Ten Boer.

Alle providers

Vind de proposities van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot wel 100 MB plus diverse extra zenders.

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €96 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over Internet, televisie en bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle woningen verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Ten Boer heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Broodnodig voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Ten Boer af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Voordelen Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Ten Boer?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (KPN, Tele2, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, Telfort) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders verschaffen deze overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, Telfort, Ziggo, Vodafone, Online.nl werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Ten Boer? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als kortingen, dubbele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Dankzij dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers verkondigen hoge internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden tref je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid vind jij de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren circa drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Youtube. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Sumar.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Ten Boer. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Ten Boer?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vind je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, modems? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra services zoals vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Boomerang. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Ten Boer.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Eurosport 1 Sport.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Meer en meer aanbieders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als NPO 101 Entertainment. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als TV Flevoland. Echter ook wereldwijd: Stingray Lite TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten. Denk aan Film1 en het Star Gold televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Groningen.

alles in 1 in Ten Boer


Internet en tv vergelijken in Ten Boer

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ten Boer. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met gratis router
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Supersnel via Glas
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Moeiteloos overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gratis modem
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Gratis nummerbehoud
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Alle bekende tv-zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Top verbinding
Maandelijkse korting


Youfone

Experia Box V10
Heldere voorwaarden
Scherpe prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Gemakkelijk overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Heldere voorwaarden
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Supersnel via Glas
Aantrekkelijk korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ten Boer

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Ten Boer zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Ten Boer? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Steendam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Ten Boer.