Alles in 1 Tersoal Bekijk alle providers en ontvang een voordeel tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tersoal vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle gedegen verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor televisie kijken, onze studie, rondsurfen, thuiswerken en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze tool tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, online tv kijken, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Tersoal. Op die manier bespaar je al gauw €59 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met onze tool zoek je uitgebreide informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Tersoal.

Alle kabelaars

Bekijk de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €67 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen categorieën breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket aanbieding Vodafone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle consumenten beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Tersoal heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Onmisbaar voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Tersoal verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Gunstig Ongunstig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Tersoal?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gevonden? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken samen met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Ziggo, Telfort, XS4ALL, Online.nl doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Tersoal? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Dankzij zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders beloven hoge internetsnelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder spot je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid tref je de vereiste snelheid.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn ongeveer 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor social media, surfen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Film1 of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Ten Boer.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Tersoal. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vast bellen? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan extra services zoals begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Nautical Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Tersoal.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Bij andere tv-aanbieders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als FOX Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als L1 TV. Echter ook wereldwijd: NickToons. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten zoals PTV Prime en het Kral TV tv-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Tersoal


Internet en tv vergelijken in Tersoal

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Tersoal. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
De alles in 1 oplossing
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Programma gemist
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Met gratis router
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Met radiozenders
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Gratis modem
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Interactieve televisie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Snelle levertijd
Voordelige prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Ruim aanbod zenders
Tijdelijke korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Ruim aanbod zenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Ruime keuze
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Met handige App
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Goede prijs/kwaliteit


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Tersoal

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Tersoal? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Stramproy.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Tersoal.