Alles in 1 Thorn Vergelijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Thorn vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor films streamen, uploaden van bestanden, televisie kijken, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Via deze website tref je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, begin gemist, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Je vindt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Thorn. Dit levert een forse besparing op, tot wel €91 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Door onze postcodetool vergelijk jij uitgebreide details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Thorn.

Alle providers

Vind de pakketten van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €73 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen genres van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 aanbieding Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor een groot deel van de gezinnen verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Thorn heeft slechts een paar kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Thorn aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Positief Nadeel Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Thorn?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Online.nl, KPN, Ziggo, Telfort, Vodafone, Tele2) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor ben je geen dag offline. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gezien? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Verder regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Tele2 doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Thorn? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, extra veel mobiele data, of iets als gratis Film1. Dankzij combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met hoge internetsnelheden. Doorgaans 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder spot je een praktisch overzicht. Per handeling spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren bij benadering drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op NPO of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Ter Idzard.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Thorn. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de omgeving van Maasgouw?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als MTV Brand New. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Thorn.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Playstation, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige organisaties is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Veel internetproviders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
Alle providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als SBS9. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als TV 6 en je kunt kiezen voor WDR. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het Show TV kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Thorn


Internet en tv vergelijken in Thorn

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Thorn. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Glasvezel internet
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Goede klantenservice
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Top serviceteam
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Goede klantenservice
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Pakket zelf samenstellen
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Supersnel via Glas
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Snelle levertijd
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Heldere voorwaarden
Korting bij 1 jaar


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Alle bekende kanelen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Snelle levertijd
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Ruime keuze
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Met radiozenders
Sportgoedkoop


Beste alles-in-1 met glasvezel in Thorn

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Maasgouw zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (100 tot 400 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Thorn? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Stroobos.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Thorn.