Alles in 1 Tiel Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tiel vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle solide verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor films streamen, internetbankieren, onze studie, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Door allesin1prijzen.nl bekijk je alle aanbieders. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (extra zenderpakketten, live pauzeren, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Tiel. Dit levert een forse besparing op, tot wel €85 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij ons zoekscript tref jij nuttige info en adviezen over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Tiel.

Alle providers

Bekijk de deals van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €82 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Check nu alles over 3-in-1 met glasvezel Fiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de consumenten bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Tiel biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Tiel af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Positief Nadeel Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Tiel?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Telfort) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken met deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt het papierwerk. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Ziggo geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Tiel? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, dubbele data, en andere extraatjes als gratis Spotify. Dankzij soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers beloven razendsnel internet. Normaliter 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna bekijk jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn plusminus 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Terband.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Tiel. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Tiel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vind je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Animal Planet. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Tiel.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, desktop, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NPO 101 Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene internetproviders kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Dance Muziek. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Regio22. Maar ook internationalen zoals TV 538. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het Private Spice tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Gelderland.

alles in 1 in Tiel


Internet en tv vergelijken in Tiel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Tiel. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Videotheek thuis
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Met installatie garantie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Topkwaliteit TV
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Optionele zenderpakketten
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Digitaal tv-kijken
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Gratis nummerbehoud
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Tot 7 dagen terugkijken
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Glasvezel internet
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Experia Box V10
Glasvezel internet
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Uitzending gemist
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
HD-zenders kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelPakket zelf samenstellen
Hoge korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Tiel

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Tiel zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Tiel? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Stuifzand.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Tiel.