Alles in 1 Tienray Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tienray vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en degelijke verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor films streamen, thuiswerken, televisie kijken, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Middels deze website check je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Tienray. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €55 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Middels allesin1prijzen.nl zoek jij handige informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Tienray.

Alle providers

Check de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB plus handige interactieve TV

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €54 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Voordelig alles in 1 Youfone.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor heel veel huizen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Tienray werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Tienray verkrijgbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Pluspunt Nadeel Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Tienray?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Vodafone, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken met de overstapservice. De toekomstige partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, KPN, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Tienray? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis Film1. Door toedoen van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers lopen te koop met hoge internetsnelheden. Vaak wel 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref je de vereiste snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden ruwweg 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor social media, mailen, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Videoland of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Terherne.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Tienray. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio Horst aan de Maas?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra’s als online tv kijken, live pauzeren, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als VH1 Classic. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Tienray.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, Xbox, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als TV Oranje Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle bedrijven bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan RTL 7. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Sternet. Of wat dacht je van: TVE. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports en het MAX televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Tienray


Internet en tv vergelijken in Tienray

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Tienray. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Ruim aanbod zenders
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Begin gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Binnen 6 weken actief
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Top serviceteam
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Supersnel via Glas
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met handige App
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Alle bekende tv-zenders
Heel betaalbaar


Youfone

Met YoufoneTV app
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Met extra zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Met radiozenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Met handige App
Voordelige tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Tienray

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Horst aan de Maas wordt dit bevestigd. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Tienray? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Surhuizum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Tienray.