Alles in 1 Tirns Vergelijk alle providers profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tirns vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle trouwe verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor social media, rondsurfen, uploaden van bestanden, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Via onze tool bekijk je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Tirns. Op die manier bespaar je al gauw €93 per jaar. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Via onze zoekmachine check jij handige details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Tirns.

Alle internet-providers

Vind de deals van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden van wel 100 mb/s plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €94 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Internet, tv zonder bellen Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de consumenten te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Tirns werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Tirns verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Pluspunt Negatief Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Tirns?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (KPN, Tele2, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Telfort) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders leveren een overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Tirns? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s en additionele bonussen als gratis Netflix. Door combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis bekijk jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ruwweg drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor E-bankieren, Social, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Youtube of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Terneuzen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Tirns. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extraatjes zoals online tv kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met extra zenders zoals Lite TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Tirns.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als SBS 6.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als XITE Muziek. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Zeeland TV en internationale zenders als 24Kitchen. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan HBO en het ART Europe televisie-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Tirns


Internet en tv vergelijken in Tirns

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Tirns. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Betrouwbaar netwerk
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Meerde add-ons
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Pakket zelf samenstellen
Hoge aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gratis telefoonnummer
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Videotheek thuis
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Met installatie garantie
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gratis telefoonnummer
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Cashback kortingen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Stabiel netwerk
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Betrouwbaar netwerk
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Installatiegarantie
Unieke aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Tirns

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Súdwest-Fryslân komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Tirns? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Swifterbant.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Tirns.