Alles in 1 Tjalleberd Bekijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tjalleberd vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle betrouwbare verbinding met internet is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, onze studie, internetbankieren en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze tool check je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Tjalleberd. Dit levert een forse besparing op, tot wel €53 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van onze tool bekijk jij praktische details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Tjalleberd.

Alle internet-aanbieders

Check de prijs van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden van 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €73 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Maar welk type verbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over Alles in 1 van Plinq.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel gezinnen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Tjalleberd heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? D.m.v. internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Tjalleberd aanwezig? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Negatief Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Tjalleberd?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (KPN, Ziggo, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Tele2) werken met elkaar samen. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders bieden deze overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens managen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Tjalleberd? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden bekijk je een lijst met voorbeelden. Per handeling doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over grofweg 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Terschuur.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Tjalleberd. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de buurt van Heerenveen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Fashion TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Tjalleberd.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiele telefoon, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Brava Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals TLC Entertainment. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals VTV1. Maar ook internationalen zoals ZDF. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten als Film1 en het Euro Star tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Tjalleberd


Internet en tv vergelijken in Tjalleberd

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Tjalleberd. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Topkwaliteit TV
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Snelle levertijd
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Programma gemist
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Actief in enkele weken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Met extra zenderpakketten
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Top serviceteam
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Meerde add-ons
Nieuwe klanten korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gratis telefoonnummer
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Stabiel netwerk
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Alle bekende kanelen
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gratis nummerbehoud
Goede welkomstkorting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Tjalleberd

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Heerenveen zijn er steeds meer mogelijkheden. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Tjalleberd? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket t Haantje.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Tjalleberd.