Alles in 1 Tripscompagnie Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tripscompagnie vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle solide internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Middels allesin1prijzen.nl vergelijk je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Tripscompagnie. Start met vergelijken en bespaar zo €94 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via ons zoekscript bekijk je nuttige informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Tripscompagnie.

Alle internet-aanbieders

Check de aanbiedingen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheden van wel 500MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €80 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding past bij mij? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de Nederlanders toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Tripscompagnie heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Tripscompagnie af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Voordelig Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Tripscompagnie?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (Tele2, Online.nl, KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gezien? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties verschaffen een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, Vodafone, KPN, XS4ALL, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Tripscompagnie? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers schreeuwen met supersnelle internetpakketten. Normaliter 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid tref je de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over globaal gezien 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Film1. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Tienray.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Tripscompagnie. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Menterwolde?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra services zoals begin gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als Fox Sports. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen zijn opties. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Tripscompagnie.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (smartphone, PC, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eurosport 1 Sport.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de internetproviders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als Comedy Central Entertainment. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als Nijmegen1 Radio & TV. Echter ook wereldwijd: 192TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het TeVeSur tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Tripscompagnie


Internet en tv vergelijken in Tripscompagnie

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Tripscompagnie. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Met handige App
Simpele voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Installatiegarantie
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Glasvezel internet
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Overal online TV kijken
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Live pauzeren
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Videotheek thuis
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Vlugge activatie
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Topkwaliteit TV
Scherpe voorwaarden


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Snel en betrouwbaar
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Stabiele verbinding
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Gemakkelijke installatie
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Tripscompagnie

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Menterwolde zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Tripscompagnie? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Ter Aar.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Tripscompagnie.