Alles in 1 Tzummarum Vergelijk direct alle providers en ontvang een voordeel tot €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tzummarum vergelijken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle stabiele internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor downloaden van bestanden, televisie kijken, onze studie, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met onze postcodetool vind je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Jij treft aansluitend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Tzummarum. Zo bespaar je tot wel €63 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van onze zoekmachine check je praktische details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Tzummarum.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €55 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Lees direct meer over Alles in 1 abonnement Telfort.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor heel veel gezinnen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Tzummarum werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor veel mensen. Is glasvezel internet in Tzummarum beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Voordeel Nadelen Kosten
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Tzummarum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (Tele2, Online.nl, XS4ALL, Telfort, KPN, Vodafone) werken in een centraal systeem. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, Ziggo, Online.nl, Telfort, XS4ALL doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Tzummarum? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Door gebruik te maken van dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder lees jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis spot jij de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen bij benadering drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, mailen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Tolkamer.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Tzummarum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in de streek Franekeradeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra’s als tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken of een extra zenderpakket met premium zenders zoals RTL Telekids. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Tzummarum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals Veronica / Disney XD.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele alles-in-1 providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk hierbij aan Eurosport 1 Sport. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV&Co en je kunt kiezen voor MTV Dance. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met premium zenderpakketten als Voetbalkanaal en het Zee Cinema tv-kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Tzummarum


Internet en tv vergelijken in Tzummarum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Tzummarum. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Alle tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Snelle levertijd
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Live pauzeren
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Digitaal tv-kijken
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Overal online TV kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Supersnel via Glas
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Zorgeloos online
Unieke korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Stabiel netwerk
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met handige App
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Moeiteloos overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Snelle levertijd
Scherpe prijzen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Tzummarum

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Franekeradeel wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Tzummarum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Ternaard.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Tzummarum.