Alles in 1 Uden Bekijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Uden vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve trouwe internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor social media, films streamen, downloaden van bestanden, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Met allesin1prijzen.nl tref je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, online tv kijken, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Uden. Start met vergelijken en bespaar zo €60 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Middels onze postcodetool tref jij uitgebreide informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Uden.

Alle kabelaars

Check de aanbiedingen van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 100 MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €65 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet & televisie XS4ALL.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de Nederlanders verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Uden biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Dankzij internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Uden aanwezig? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Gunstig Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Uden?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grotere partijen (KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De toekomstige partij zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN, Tele2, Online.nl doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Uden? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn kortingen, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Dankzij soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internetproviders verkondigen supersnelle internetpakketten. Doorgaans 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden bekijk jij een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis bekijk jij de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over door de bank genomen 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Tricht.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Uden. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in de buurt van Uden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra services zoals live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met kanalen als 192TV. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Uden.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , laptop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Ginx Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige leveranciers kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals RTL 5. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als West-Friesland Televisie en internationale kanalen zoals 13th Street. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met meerdere zenderpakketten. Denk aan FOX of het TeVeSur tv-kanaal. Op de providers website kun jij het complete aanbod opvragen voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Uden


Internet en tv vergelijken in Uden

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Uden. Dit gaat gemakkelijk door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Gratis ontvanger
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Interactieve televisie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Heldere voorwaarden
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Heldere voorwaarden
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gemakkelijke installatie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Gemakkelijke installatie
Heel betaalbaar


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Alle bekende kanelen
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Goedkoop vast bellen
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Uden

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Uden is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (100 tot 200 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Uden? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Tersoal.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Uden.