Alles in 1 Ulrum Vergelijk alle providers profiteer van kortingen tot €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ulrum vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe betrouwbare aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker tref je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Ulrum. Start met vergelijken en bespaar zo €75 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van de vergelijker vergelijk je uitgebreide details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Ulrum.

Alle kabelaars

Vergelijk de pakketten van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €88 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 Solcon.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle gezinnen voorhanden. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Ulrum werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Ulrum af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelig Nadelen Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Ulrum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste providers (KPN, Tele2, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Vodafone) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders werken met de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. In het bijzonder het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Ulrum? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, gratis mobiele data, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden tref jij een praktisch overzicht. Per handeling doorzoek jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Tytsjerk.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Ulrum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in regio De Marne?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als RTL Crime. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Ulrum.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, laptop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals Canvas. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Maastricht en internationale zenders als 13th Street. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met extra zenderpakketten evenals Fox Sports of het ART Movies televisie-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Ulrum


Internet en tv vergelijken in Ulrum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ulrum. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Binnen 6 weken actief
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Installatiemonteur mogelijk
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gratis nummerbehoud
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Vlugge activatie
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Gratis ontvanger
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Alle bekende tv-zenders
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met handige App
Lage tarieven


Youfone

Momenteel alleen DSL
Glasvezel internet
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Alle tv-zenders
Korting bij 1 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Ulrum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In de buurt De Marne hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Ulrum? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Tilligte.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Ulrum.