Alles in 1 Valthe Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Valthe vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle stabiele aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor downloaden van bestanden, rondsurfen, films streamen, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Door onze tool tref je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt hierna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Valthe. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €62 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met onze zoekmachine doorzoek jij nuttige info over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Valthe.

Alle aanbieders

Vind de prijs van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €65 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn categorieën breedbandinternet. Maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, bellen en tv Online.nl.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle gezinnen te ontvangen. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Valthe werken helaas 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Valthe beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordeel Nadelig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Valthe?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, Vodafone, Ziggo, KPN, XS4ALL, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties verschaffen deze overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, KPN, Vodafone, Tele2, Online.nl doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Valthe? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis HBO. Met dank aan deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. In de regel wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen ruwweg drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, social media, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Videoland of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Uithuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Valthe. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Borger-Odoorn?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als RTL Crime. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Valthe.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als Brava Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan FOX Entertainment. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als CTV Zeeland. Echter ook wereldwijd: Pebble TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met extra zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live en het Dusk! kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Valthe


Internet en tv vergelijken in Valthe

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Valthe. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Supersnel via Glas
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Meerde add-ons
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Uitzending gemist
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gemakkelijk overstappen
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Gratis nummerbehoud
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Meerde add-ons
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met installatie garantie
Scherpe prijzen


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Heldere voorwaarden
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met gratis router
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Installatiemonteur mogelijk
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Top serviceteam
Scherpe korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Valthe

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Borger-Odoorn is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Valthe? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Tonden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Valthe.