Alles in 1 Tonden Vergelijk direct alle providers en profiteer van kortingen tot €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tonden vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, rondsurfen, films streamen, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door de vergelijker vind je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Tonden. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €53 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Via deze website zoek jij handige details over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Tonden.

Alle internet-providers

Vind de prijzen van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €100 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 abonnement T-Mobile.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor bijna alle consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Tonden biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Een must voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Tonden beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordeel Ongunstig Tarieven
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Tonden?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gespot? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers leveren een overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Telfort hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Tonden? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Veelal 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis lees je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden circa 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, surfen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Videoland of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Thorn.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Tonden. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in de buurt van Brummen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn modules als tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals CI (Crime Investigation). Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Tonden.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, desktop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Ketnet Kids.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij andere leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de organisaties bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als Nickelodeon Kids. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: NickToons. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met premium zenderpakketten als Ziggo Sport of het TGRT EU tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in Tonden


Internet en tv vergelijken in Tonden

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Tonden. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Met extra zenderpakketten
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Binnen 6 weken actief
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Tot 7 dagen terugkijken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Met extra zenderpakketten
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Digitaal tv-kijken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
De alles in 1 oplossing
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Videotheek thuis
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Programma gemist
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Stabiel netwerk
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Top serviceteam
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Uitzending gemist
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Tonden

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Brummen is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Tonden? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Teerns.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Tonden.