Alles in 1 Veldhoven Ontdek alle providers en ontvang een voordeel tot €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Veldhoven vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en degelijke internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor films streamen, social media, onze studie, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van de vergelijker check je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je vindt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Veldhoven. Start met vergelijken en bespaar zo €58 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met onze postcodetool doorzoek jij behulpzame details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Veldhoven.

Alle providers

Bekijk de proposities van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €59 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Maar welk type verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 van XS4ALL.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de woningen te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Veldhoven heeft slechts enkele kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Veldhoven leverbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Negatief Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Veldhoven?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Telfort, KPN, Ziggo, Vodafone, Tele2, Online.nl) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende zit je nooit zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven werken met een overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt dan alles. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Online.nl kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Veldhoven? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Normaliter 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand lees je een aantal praktische voorbeelden. Per handeling lees jij de minimale snelheid.


Activiteit Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien om en nabij 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, e-mailen, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Lees nu ook verder over Glasvezel internet Valkenswaard.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Veldhoven. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in omgeving Veldhoven?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, on demand films kijken of dure zenderpakketten met betaalkanalen als MTV Music. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Veldhoven.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, Playstation, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Brand New Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere organisaties kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als SBS9. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als CTV Zeeland. Maar ook internationalen zoals Stingray Brava. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het A-TiVi kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Veldhoven


Internet en tv vergelijken in Veldhoven

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Veldhoven. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Met extra zenderpakketten
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Programma gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met radiozenders
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle bekende tv-zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Betrouwbaar netwerk
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Supersnel via Glas
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Ruime keuze
Heel betaalbaar


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Gratis telefoonnummer
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Goede klantenservice
Goedkoop proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Ruim aanbod zenders
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelLive pauzeren
Goedkoop proberen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Veldhoven

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook in de regio Veldhoven komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Veldhoven? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Ubbena.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Veldhoven.