Alles in 1 Vlist Vergelijk direct alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vlist vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle stabiele internetverbinding is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor downloaden van bestanden, televisie kijken, films streamen, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door deze website vergelijk je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Vlist. Zo bespaar je tot wel €79 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van onze postcodetool vergelijk je behulpzame informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Vlist.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €94 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement Solcon.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de woningen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Vlist heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Vlist af te sluiten? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Pluspunt Negatief Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Vlist?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen bieden een overstapservice. Jouw aanstaande provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Verder regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Vlist? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Met behulp van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers verkondigen enorme internetsnelheden. Normaliter 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de minimale snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien globaal gezien drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, social media, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Youtube of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Vierhuizen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Vlist. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in de buurt van Vlist?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vast bellen? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra’s als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Nautical Channel. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Vlist.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, consoles, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als FOX Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Alle providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan MTV Entertainment. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals West-Friesland Televisie en je kunt kiezen voor Stingray Lite TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten zoals FOX of het X-MO televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Vlist


Internet en tv vergelijken in Vlist

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Vlist. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Live pauzeren
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Gemakkelijke installatie
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Alle tv-zenders
Voordelige tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijk overstappen
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Gratis telefoonnummer
Goedkope prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Betrouwbaar netwerk
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met extra zenderpakketten
Hoge korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Supersnel via Glas
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Programma gemist
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Glasvezel internet
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Optionele zenderpakketten
Welkomstkorting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Vlist

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. In de omgeving van Vlist is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en zeer betrouwbaar. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Vlist? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Veendam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Vlist.