Alles in 1 Vries Vergelijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vries vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe stabiele aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor onze studie, social media, televisie kijken, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met behulp van ons zoekscript bekijk je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Vries. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €100 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Het kan allemaal! Via deze website tref jij uitgebreide details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Vries.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €74 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 aanbieding Tweak.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle Nederlanders beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Vries heeft slechts enkele kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Vries verkrijgbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Gunstig Nadelig Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Vries?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven leveren een overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor de afhandeling. Onder andere het afzeggen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Telfort, Tele2 bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Vries? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen enorme internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand vind je een praktisch overzicht. Per gebeurtenis tref je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien om en nabij 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, E-bankieren, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Voerendaal.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Vries. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de omgeving van Tynaarlo?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om modules als extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals BabyTV. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Vries.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Meer en meer kabelaars laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als FOX Entertainment. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals West-Friesland Televisie en internationale kanalen zoals Travel Channel. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het ART Europe tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Vries


Internet en tv vergelijken in Vries

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Vries. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Snelle levertijd
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Met installatie garantie
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met radiozenders
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Programma gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
HD-zenders kijken
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gratis modem
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Alle bekende kanelen
Cashback kortingen


Youfone

Gratis Fox Sports
Moeiteloos overstappen
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Overal online TV kijken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Gratis telefoonnummer
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Goede klantenservice
Voordelige prijzen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Vries

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Tynaarlo wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Vries? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Venray.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Vries.