Alles in 1 Waaxens Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Waaxens vergelijken en afsluiten? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, social media, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Dankzij de vergelijker bekijk je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Je spot direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Waaxens. Start met vergelijken en bespaar zo €52 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met behulp van onze postcodetool spot jij behulpzame details en tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Waaxens.

Alle kabelaars

Bekijk de deals van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 MB en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €69 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 vergelijken Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huishoudens voorhanden. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Waaxens biedt echter 1 – 3 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Waaxens beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Voordelig Negatief Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Waaxens?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grote jongens (Telfort, Tele2, KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gevonden? Je zult geen hinder ondervinden met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken met deze overstapservice. De aanstaande partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2, Ziggo doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Waaxens? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Dankzij combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. Normaliter 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per gebeurtenis bekijk je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn naar schatting 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, E-bankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Videoland of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Vries.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Waaxens. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de buurt van Dongeradeel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker vind je gemakkelijk & snel de providers. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extra services zoals tv programma’s opnemen, uitzending gemist, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Waaxens.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 4.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders bieden de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als Nat Geo Wild Documentaire. Verder kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep Zeeland TV. Of wat dacht je van: RTL Z. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het Dusk! televisie-kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Waaxens


Internet en tv vergelijken in Waaxens

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Waaxens. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Alle bekende tv-zenders
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Alle tv-zenders
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Ruime keuze
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Diverse pakketten
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Uitzending gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijke installatie
Welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Installatiegarantie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Videotheek thuis
Goedkoop proberen


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Goede klantenservice
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Alle bekende kanelen
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Glasvezel internet
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Ruim aanbod zenders
Nieuwe klanten korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Waaxens

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Dongeradeel is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Waaxens? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Vledder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Waaxens.