Alles in 1 Wassenaar Check alle pakketten en ontvang een voordeel tot €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wassenaar vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge trouwe aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met ons zoekscript bekijk je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, on demand films kijken, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Wassenaar. Op die manier bespaar je al gauw €85 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Dankzij deze website tref je uitgebreide informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Wassenaar.

Alle kabelaars

Bekijk de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €93 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, bellen en tv Kliksafe.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is eigenlijk voor alle woningen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Wassenaar heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Cruciaal voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Wassenaar voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordeel Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Wassenaar?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Telfort, Ziggo, Tele2, Vodafone, XS4ALL) werken met elkaar samen. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Hierdoor zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen werken samen met deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Telfort, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Wassenaar? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers beloven hoge internetsnelheden. Vaak wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over grofweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor internetbankieren, mailen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Walsoorden.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Wassenaar. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat hangt af van veel aspecten. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Wassenaar?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals modems, routers, data-kabels? Geen interesse in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn extra services zoals on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals AMC. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Wassenaar.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, PC, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als NPO 101 Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals MTV Dance Muziek. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals Podium.TV en je kunt kiezen voor Euronews. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met add-on zenderpakketten als PTV Prime of het Passie XXX kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Wassenaar


Internet en tv vergelijken in Wassenaar

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Wassenaar. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Zorgeloos online
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Betrouwbaar netwerk
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Tot 7 dagen terugkijken
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Supersnel via Glas
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Gratis nummerbehoud
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Meerde add-ons
Scherpe korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Optionele zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Ruime keuze
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gemakkelijk overstappen
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Diverse pakketten
Super prijs/kwaliteit


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Wassenaar

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de streek Wassenaar hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Wassenaar? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Vreeland.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Wassenaar.